Sigma Connect­ivity

Sigma Connectivity har sedan 2013 fyllt upp 4000 kvadratmeter med den bästa kompetensen industrin har att erbjuda för att driva de många egna laboratorier som tidigare ägdes av Sony Mobile. Addentity Interiör fick förtroendet att, tillsammans med Sigmas egna Industridesigner Tina Lekeberg, hjälpa till med möbler och inredning.

”Att arbeta med färger, mattor, gardiner och material är ett utmärkt sätt att hålla kostnaderna nere, men fortfarande skapa en helt annan miljö och i följd att förändra den känsla som någon, anställd eller kund har, när de går in i ett rum.”

— Tina Lekeberg, ID designer Sigma Connectivity

Genomtänkt helhet

Alla ytorna är genomtänkta och kreativa med sin färgsättning och bredd av inredningsval. Skrivtavlor och gardiner i ton med väggfärgen, tillsammans med mattor och armaturer som binder ihop möblerna ger en fin helhet.

Färgpalett

Den färgpalett som användes inspirerades av en 3M Dichroic-Film som klär glaspartierna på deras första våningsplan. Pastellfärgerna tas upp i möblerna, gardinerna och mattorna genomgående på deras 3 våningsplan.

Kontakta oss för hjälp med ditt projekt

Hör av dig via telefon eller mail, eller titta in i vårt showroom på Engelbrektsgatan 20 i Malmö, så diskuterar vi ditt projekt och visar upp de senaste nyheterna och klassikerna från Skandinaviens och Europas designvärld.

Det blir en inspirerande stund, vi lovar.

Tel: 0760-213 781
info@addentityinterior.se

Välkommen in i en internationell designvärld, mitt i Malmö.

Besök vårt
showroom i Malmö

Stort som smått, vi ser fram emot att diskutera ditt projekt.

Boka en kostnadsfri
konsultation