Villa Los Olivos

I södra Spaniens sol skulle familjen renovera och inreda en villa i traditionell, andalusisk stil. Alla ytor renoverades varsamt med moderna materialval. Vi fick äran att inreda husets alla rum, vilket inkluderade 5 sovrum, vardagsrum, kök, hall, bibliotek och hela utemiljön. Färgsättningen gick i mjuka naturtoner och materialvalen i ek och organiska material.

“Vilken fantastisk förvandling! Dan och Amanda engagerade sig fullt ut. Lyssnade och var lyhörda för våra tankar och idéer, för att sedan väldigt snabbt träffa helt rätt i känsla och stil.”

Lars Jacobsson

Fria tankar, nya möjligheter

Eftersom villan totalrenoverades kunde vi tänka fritt kring planlösning och möblering. I Master Bedroom ritade vi exempelvis in en ny vägg bakom sängen för att ge plats åt en rymlig walk-in garderob, vilket familjen uppskattade.

Från dröm till drömhem

Den karaktäristiska andalusiska stilen gifter sig väl med den lugna, stilrena inredningen. Färgskalan grundar sig i naturens nyanser och den gröna kulören på utemöblerna från franska Fermob heter passande nog det medelhavsinspirerade namnet ’Rosmarin’.

Kontakta oss för hjälp med ditt projekt

Hör av dig via telefon eller mail, eller titta in i vårt showroom på Engelbrektsgatan 20 i Malmö, så diskuterar vi ditt projekt och visar upp de senaste nyheterna och klassikerna från Skandinaviens och Europas designvärld.

Det blir en inspirerande stund, vi lovar.

Tel: 0760-213 781
info@addentityinterior.se

Välkommen in i en internationell designvärld, mitt i Malmö.

Besök vårt
showroom i Malmö

Stort som smått, vi ser fram emot att diskutera ditt projekt.

Boka en kostnadsfri
konsultation