Bästa Kompisar

Som reklambyrå går kundernas varumärke ofta före det egna, men när Bästa Kompisar i Malmö hade fått nya, större lokaler ville de att inredningen skulle spegla deras kreativa identitet. Vi fick den äran, och resultatet blev en ny färgsättning, specialritade lösningar, olika typer av arbetsplatser, mjuka textilier och nytapetserade gamlingar. En plats med mycket ”här vill jag vara-känsla”.

Nya platser skapar nya tankar

För att skapa variation och bjuda in till nya sätt att arbeta ritade vi in olika typer av platser att enkelt slå sig ner vid. Vi specialritade ett långt barbord ut mot kanalen och ett stort, runt projektbord. Vi klädde om befintliga soffor och satte ut nya sittplatser. Det blev en mysig, samlad helhet med ny färgsättning där mjuka textilier och fina armaturer blev pricken över i:et.

Lite mer speciellt

Även i lunchrummet blev det specialsnickerier och måttanpassade produkter. En rolig lösning är bordet som ser ut som ett kakelbord. Det är gjort i slitstarkt laminat med utfrästa spår för att likna kakel.

“Vissa möbler är nya förälskelser, andra är gamla som klätts om. Tack gänget på Addentity Interiör för en superb insats!”

Ola Mohlin, VD på Bästa Kompisar

Kontakta oss för hjälp med ditt projekt

Hör av dig via telefon eller mail, eller titta in i vårt showroom på Engelbrektsgatan 20 i Malmö, så diskuterar vi ditt projekt och visar upp de senaste nyheterna och klassikerna från Skandinaviens och Europas designvärld.

Det blir en inspirerande stund, vi lovar.

Tel: 0760-213 781
info@addentityinterior.se

Välkommen in i en internationell designvärld, mitt i Malmö.

Besök vårt
showroom i Malmö

Stort som smått, vi ser fram emot att diskutera ditt projekt.

Boka en kostnadsfri
konsultation