ATEA

När ATEA skulle flytta in i Vasakronans nybyggda fastighet Priorn med sina 140 medarbetare, fick vi äran att hjälpa dem att skapa en arbetsplats helt anpassad för deras behov. Med fokus på hållbarhet, miljö och miljöer som bjuder in till idéutbyte, samtal och flexibilitet.
Ta en titt och bli inspirerad!

Hållbarhet & miljö

ATEA hade höga krav på återbruk och behöll en del av sina befintliga möbler, övrigt gick vidare till en andrahandsmarknad. För de nya produkterna styrde vi i största möjliga mån till svenska och skandinaviska producenter, certifierade enligt Möbelfakta.

Total flexibilitet

Ute i arbetslandskapet ritade vi in projektbord på många ställen, för att bjuda in till korta möten och idéutbyten. Förvaringarna löstes med ett digitalt RFID-system, som gör att skåpen både kan vara personliga och flexibla, så att vem som helst kan nyttja dem.

Kontakta oss för hjälp med ditt projekt

Hör av dig via telefon eller mail, eller titta in i vårt showroom på Engelbrektsgatan 20 i Malmö, så diskuterar vi ditt projekt och visar upp de senaste nyheterna och klassikerna från Skandinaviens och Europas designvärld.

Det blir en inspirerande stund, vi lovar.

Tel: 0760-213 781
info@addentityinterior.se

Välkommen in i en internationell designvärld, mitt i Malmö.

Besök vårt
showroom i Malmö

Stort som smått, vi ser fram emot att diskutera ditt projekt.

Boka en kostnadsfri
konsultation