Exuviance

HBS Nordic AB är en nordisk distributör av de professionella hudvårdsmärkena Exuviance, NEOSTRATA och Heliocare. När deras lager skulle flyttas fick vi möjligheten att göra om de härliga lokalerna till kontorsytor. Med de råa ytskikten och markanta glaspartierna lyftes den industriella känslan som kunden ville komma åt och tillsammans med de stoppade möblerna och dess mjuka former fick vi fram en ombonad och exklusiv känsla. Färgsättningen blev som önskat enligt de grafiska profilerna från deras hudvårdsmärken.

”Vi visste att lokalerna hade en väldig potential, men är otroligt glada över att få potentialen förverkligad med råge genom Addentity Interiörs eminenta hjälp som resulterat i en plats som vi alla trivs otroligt bra i!”

— Katarina Krznaric Mesán, Vice VD, HBS Nordic AB

Ombonat

Små mötesrum med högt i tak och råa ytskikt kräver värme för trivsamhet, med små medel så som heltäckningsmatta och stoppade möbler uppnås denna känsla.

Minimalistisk

Att göra någonting av långa korridorer kan ibland vara en utmaning.
Den vägghängda förvaringen från HAY går i hand med den industriella känslan och tillsammans med en ”eye catching” fåtölj från Källemo blir det stilrent och minimalistiskt.

Kontakta oss för hjälp med ditt projekt

Hör av dig via telefon eller mail, eller titta in i vårt showroom på Engelbrektsgatan 20 i Malmö, så diskuterar vi ditt projekt och visar upp de senaste nyheterna och klassikerna från Skandinaviens och Europas designvärld.

Det blir en inspirerande stund, vi lovar.

Tel: 0760-213 781
info@addentityinterior.se

Välkommen in i en internationell designvärld, mitt i Malmö.

Besök vårt
showroom i Malmö

Stort som smått, vi ser fram emot att diskutera ditt projekt.

Boka en kostnadsfri
konsultation