Mellby Gård

För ett antal år sedan, när Mellby Gård flyttade till nya lokaler, fick vi frågan att hjälpa till med inredningen. När det nu var dags för nästa flytt fick vi äran än en gång. Eftersom befintliga möbler var i fint skick var önskan att ta med dessa, men samtidigt göra kompletteringar som skapar en mer ombonad känsla. Resultatet blev en fin mix, som fick befintlig inredning att kännas som ny. Stor vikt har lagts på detaljer – här skall det kännas som hemma.

”Att arbeta med färger, mattor, gardiner och material i ett monokromt tänk skapar en stark och helt unik rumsupplevelse.”

— Addentity Interiör

Mötesrum

Ett tyst, lite mörkare rum, för det enskilda mötet.

Utsikt med puls

Med utsikt över Malmö Centralstation och dess puls. Här slår man sig gärna ner för ett bekvämt möte i en trivsam miljö. Draperi på väggen är inte bara dekorativt och ombonande, här bakom täcks också en skrivtavla som annars kan ge ett rörigt intryck.

Kontakta oss för hjälp med ditt projekt

Hör av dig via telefon eller mail, eller titta in i vårt showroom på Engelbrektsgatan 20 i Malmö, så diskuterar vi ditt projekt och visar upp de senaste nyheterna och klassikerna från Skandinaviens och Europas designvärld.

Det blir en inspirerande stund, vi lovar.

Tel: 0760-213 781
info@addentityinterior.se

Välkommen in i en internationell designvärld, mitt i Malmö.

Besök vårt
showroom i Malmö

Stort som smått, vi ser fram emot att diskutera ditt projekt.

Boka en kostnadsfri
konsultation