Hilti

Efter 31 år i skånska Arlöv flyttade Hilti sitt svenska huvudkontor till ett av Malmös största företagscenter, The Point i Hyllie. Med ett långt och gott samarbete i bagaget fick vi äran att inreda de nya lokalerna. I nära dialog med Hiltis arbetsgrupp processade vi fram den perfekta lösningen för både ytskikt, planlösning och materialval. Det blev en skön mix av flexibla och fasta arbetsplatser, tysta zoner för koncentration och ytor för kreativitet och samvaro. Allt med ett starkt fokus på hållbarhet.

Unika lösningar

För att förmedla Hiltis världsledarskap inom bygg och konstruktion skapade vi en rad unika lösningar i projektet. Receptionsdisken och produktdisplayerna specialritades och byggdes på plats innan de mikrocementerades för att få fram önskad känsla av betong. Sektionssoffan Bob från Blå Station integrerades med specialkonstrurerade socklar och en kub som vi ritade och producerade med ett lokalt snickeri. Även kökets och matplatsens rumsavdelare, med sittbänkar i ek och sittdynor i läder, är ritade och byggda för Hilti.

Närproducerat och hållbart

Mjuka färger och naturmaterial är genomgående tema i inredningen. Liksom det stora fokuset på hållbarhet och miljö. Nästan all inredning är genomgående producerad av leverantörer i Sverige, med tonvikt på Skåne och Småland.

Kontakta oss för hjälp med ditt projekt

Hör av dig via telefon eller mail, eller titta in i vårt showroom på Engelbrektsgatan 20 i Malmö, så diskuterar vi ditt projekt och visar upp de senaste nyheterna och klassikerna från Skandinaviens och Europas designvärld.

Det blir en inspirerande stund, vi lovar.

Tel: 0760-213 781
info@addentityinterior.se

Välkommen in i en internationell designvärld, mitt i Malmö.

Besök vårt
showroom i Malmö

Stort som smått, vi ser fram emot att diskutera ditt projekt.

Boka en kostnadsfri
konsultation