Stenvalvet

Tillsammans med Hederoth & Hydbom tog vi fram ett helhetskoncept till Stenvalvet baserat på deras grafiska profil. Som grundfärg valde vi deras petroleumfärg på ytskikt som heltäckningsmatta och väggfärg. För bästa kontrast blev det genomgående vita underreden på all inredning i kombination med vitpigmenterad ask på bordsskivor och fronter på förvaringar.

”Addentity Interiör levererade en helhet i både inredning och service som vi är jättenöjda med! Vi får ofta beröm för vårt fina kontor.”

— Gerry Bergman, Förvaltare Stenvalvet

Kontraster gör det mer spännande

Mot den mörka heltäckningsmattan bröt vi av med en ljus, skimrande rosa avpassad matta för att få en fin kontrast i både färg och textur.

Detaljer gör stor skillnad

Kork i detaljer så som anslagstavlor, pendelarmaturer och Vitras pall ”Cork” gör helhetsintrycket mer levande och intressant.

Speglande effekt

Det spegelblanka tas upp på flera ställen i detaljerna, så som kromet på pendelarmaturerna från FLOS, soffbordet från HAY och speglarna från Muuto.

Kontakta oss för hjälp med ditt projekt

Hör av dig via telefon eller mail, eller titta in i vårt showroom på Engelbrektsgatan 20 i Malmö, så diskuterar vi ditt projekt och visar upp de senaste nyheterna och klassikerna från Skandinaviens och Europas designvärld.

Det blir en inspirerande stund, vi lovar.

Tel: 0760-213 781
info@addentityinterior.se

Välkommen in i en internationell designvärld, mitt i Malmö.

Besök vårt
showroom i Malmö

Stort som smått, vi ser fram emot att diskutera ditt projekt.

Boka en kostnadsfri
konsultation