Notified

Vi fick förtroendet att hjälpa kommunikationsbyrån Notified med möbler och inredning till deras nya lokaler på Gängtappen i Malmö. Med bas i deras rumsbeskrivning och färgsättning valde vi med stor omsorg möbler, belysning och textilier för att på bästa sätt skapa en så bra helhetskänsla som möjligt. Den monokroma färgsättningen skapar ett modernt och inspirerande intryck till Notified och deras medarbetare.

”Att arbeta med färger, mattor, gardiner och material i ett monokromt tänk skapar en stark och helt unik rumsupplevelse.”

— Addentity Interiör

Olika typer av möten

Lågt sittande i fåtöljer är ofta en utmärkt lösning i mindre mötesrum. Variationen av olika möbleringar på kontoret bjuder in till olika typer av möten både formella och informella.

Monokromt

De monokroma färgerna tas upp i detaljer som speglar och pendelarmaturer. Underredena har vi valt att lackera i en specialfärg.

Kontakta oss för hjälp med ditt projekt

Hör av dig via telefon eller mail, eller titta in i vårt showroom på Engelbrektsgatan 20 i Malmö, så diskuterar vi ditt projekt och visar upp de senaste nyheterna och klassikerna från Skandinaviens och Europas designvärld.

Det blir en inspirerande stund, vi lovar.

Tel: 0760-213 781
info@addentityinterior.se

Välkommen in i en internationell designvärld, mitt i Malmö.

Besök vårt
showroom i Malmö

Stort som smått, vi ser fram emot att diskutera ditt projekt.

Boka en kostnadsfri
konsultation