Skandia Fastigheter

Skandia Fastigheter stod inför en renovering av huset som huserat den gamla Ellenbogenkliniken på Baltzarsgatan 25. När ombyggnaden snart stod färdig fick vi förtroendet att hjälpa till med inredningen av entréplan som skall välkomna de nya hyresgästerna. Resultatet blev en lounge-grupp och ett konferensrum som skapades utifrån kundens behov.

”Inspiration finns överallt – i detta projekt satte fasadens bronsiga plåt tonen och stilen för interiören, som går i varma nyanser.”

— Amanda Modée Brink, Addentity Interiör

Detaljer

Detaljer som skapar hemmakänsla!

Trivsam mötesplats

Eftersom lokalerna är ganska mörka och upplevs något kalla valde vi att arbeta med lite varmare färgskala. På fastighetens fasad sitter en bronsfärgad plåt som fick sätta tonen för inredningen. Kulörerna går, förutom i brons, i brunt, svart, ask och pudrigt nude/rosa. En trivsam plats att mötas på eller hålla ett möte.

Kontakta oss för hjälp med ditt projekt

Hör av dig via telefon eller mail, eller titta in i vårt showroom på Engelbrektsgatan 20 i Malmö, så diskuterar vi ditt projekt och visar upp de senaste nyheterna och klassikerna från Skandinaviens och Europas designvärld.

Det blir en inspirerande stund, vi lovar.

Tel: 0760-213 781
info@addentityinterior.se

Välkommen in i en internationell designvärld, mitt i Malmö.

Besök vårt
showroom i Malmö

Stort som smått, vi ser fram emot att diskutera ditt projekt.

Boka en kostnadsfri
konsultation